Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прем’єру перенесено: роуд-муві «‎Я, “Побєда” і Берлін» вийде у кіно 17 березня

Важливо

Творці пригодницького фільму «‎Я, “Побєда” і Берлін» перенесли прем’єру на тиждень раніше. Роуд-муві, знятий за мотивами повісті Кузьми Скрябіна, вийде у кіно 17 березня 2022 року.

Про це повідомило Нове українське кіно.

За сюжетом фільму режисерки Ольги Ряшиної, звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”. Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий “Мерседес” у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть.

Дивіться трейлер стрічки «‎Я, “Побєда” і Берлін», в якій головні ролі зіграли: Іван Бліндар (Кузьма), Марія Стопник (Барбара), Володимир Гева (Бард).

Виробництво: Star Media за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Міністерства культури та інформаційної політики України й компанії Golden Tile. Дистрибутор: FILM.UA Distribution та Кіноманія.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі