Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Відсьогодні за кошти «єПідтримки» можна сплатити комунальні послуги – проте не всім

Важливо

З 14 лютого 2022 року вакциновані проти коронавірусу люди старші 60 років можуть сплачувати комунальні послуги за кошти «єПідтримки».

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Відсьогодні люди старші 60 років можуть оплатити комунальні послуги з коштів єПідтримки. Термін, коли ви можете витратити 1 000 грн, теж збільшився. Уже не 4 місяці, а 9!”, – написав він у своєму Телеграм.

Окрім того, українці вже також можуть витратити 1000 гривень за вакцинацію на передплату газет та журналів, про це заявили в Укрпошті. Там можна витратити гроші на періодику та передплатити онлайн будь-які періодичні видання з поточних місяців 2022 року.

Серед переліку видань широкий вибір популярних видань: місцева преса, періодика для дітей, тематичні видання тощо. Передплати газети чи журнали можна для себе або когось іншого, зокрема як благодійну передплату на адреси дитячих будинків-інтернатів України.

Як отримати «ковідну тисячу»?

Нагадаємо, для того, аби отримати 1000 грн від Єпідтримки необхідно мати «зелений» СOVID-сертифікат у «Дії». Там же треба відкрити картку «єПідтримки» в одному з банків-партнерів. Далі слід подати заявку в застосунку «Дія»: натиснути «Послуги» — «єПідтримка» — «Отримати допомогу».

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі