Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

ЦВК затвердила склад ОВК з виборів нардепа по 206 округу на Чернігівщині, – Олександра Кармаза

Важливо

Окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів одномандатного виборчого округу №206 на Чернігівщині на проміжних виборах 27 березня 2022 року очолив представник партії «Слуга народу».

Центральна виборча комісія утворила окружну виборчу комісію з виборів народного депутата у 206 окрузі на Чернігівщини та оголосила повний склад утвореної ОВК. Про це повідомила членкиня Центральної виборчої комісії Олександра Кармаза у своєму Facebook.

Згідно із дописом Олександри Кармази, головою ОВК обрано представника від партії «Слуга народу», заступником голови ОВК – від партії «Голос», секретарем – від партії ВО «Батьківщина.

«За виборчим законодавством склад ОВК становить не більше 18 осіб. Серед них обов’язково включаються до складу ОВК 5 представників від політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в Апараті Верховної Ради України поточного скликання. Ще 13 представників від політичних партій було включено до складу ОВК шляхом жеребкування», – пояснила Олександра Кармаза.

Як повідомляло BitukMedia, ЦВК затвердила Календарний план заходів із підготовки та проведення виборів у 206-му окрузі. Згідно із ним, до 14 лютого триває висування кандидатів у народні депутати від політичних партій, та до 24 лютого – самовисуванців. Реєстрація кандидатів завершується 1 березня, а результати волевиявлення громадян мають бути встановлені до 11 квітня.

Нагадаємо, проміжні вибори народного депутата по 206 округу на Чернігівщині відбудуться 27 березня 2022 у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.

Округ 206 включає в себе частини Чернігова та Чернігівського району.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі