Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Висування кандидатів у нардепи на Чернігівщині розпочнеться 26 січня, – Олександра Кармаза

Важливо

Висування кандидатів на проміжних виборах народного депутата в одномандатному окрузі № 206 розпочинається 26 січня 2022 року.

Про це повідомила членкиня Центральної виборчої комісії Олександра Кармаза на своїй сторінці у Facebook.

«Висування кандидатів на проміжних виборах народного депутата в одномандатному окрузі  № 206 розпочинається 26 січня 2022 року. Щойно затверджено Календарний план проміжних виборів народного депутата в одномандатному окрузі 206 (Чернігівська область), призначених на 27 березня 2022 року», – написала Олександра Кармаза.

Як повідомила Олександра Кармаза, висування кандидатів у народні депутати від політичних партій відбуватиметься з 26 січня до 14 лютого, а самовисуванців ­– із 26 січня до 24 лютого. Згідно із затвердженим календарним планом, реєстрація кандидатів завершується 1 березня, а результати голосування мають бути встановлені до 11 квітня. 

Округ 206 включає частину Чернігівського району, а саме території (частини) таких територіальних громад як Гончарівська, Добрянська, Іванівська,  Киїнська, Киселівська, Любецька, Михайло-Коцюбинська, Новобілоуська, Олишівська, Ріпкинська, Седнівська та Чернігівська територіальні громади. Голосування відбудеться на 174 виборчих дільницях (43 дільниці в м. Чернігові та 131 – у селах та селищах Чернігівського району). Орієнтовна кількість виборців – 136 106 особи.

Facebook Олександри Кармази

Проміжні вибори призначені на 27 березня 2022 року у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.

«Повний Календарний план заходів із підготовки та проведення виборів очікуйте згодом на сайті ЦВК», – додала Олександра Кармаза.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі