Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

З Україною: у Європі пройшли акції протесту проти агресії Росії

Важливо

Світ із нами: цими вихідними одразу у кількох європейських країнах пройшли акції на підтримку України.

У нідерландському місті Гаага люди із прапорами та плакатами зібралися біля Палацу миру – офіційної резиденції Міжнародного суду ООН і Постійної палати третейського суду, повідомляє власкор Укрінформу. Звідти учасники рушили до посольства України в Нідерландах та заспівали гімн України.

Після чого прийшли до будівлі посольства Росії із закликами припинити агресію проти України.

Також на підтримку України виходили у Франції. Тут на площі Едмонда Мішеле – навпроти Центру Жоржа Помпіду українська громада провела акцію протесту проти війни під назвою «Ні війні, Україна має лишатися вільною та незалежною державою!».

В неділю у Берліні пройшла демонстрація під назвою «Війна немає кордонів». Учасники звернулися до німецького уряду із закликом використати свій вплив на Російську Федерацію.

Учасникі акції у Берліні

«Українці та друзі України вийшли на спільну акцію, щоб в котрий раз продемонструвати світу, що українці виступають проти війни, та закликати федеральний уряд використати свій вплив на Російську Федерацію, щоб зупинити нову російську агресію проти нашої держави», – цитує Європейська правда Посольство України в Німеччині.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі