Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Парі на ящик вина: голова УЗ «забився» із нардепами

Важливо

Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін виграв у народних обранців ящик вина, стверджує Сергій Лещенко.

За словами Сергія Лещенка, зокрема через цей програш народні депутати принципово не хочуть визнавати, що підприємство вийшло у прибуток за підсумками 2021 року.

«Я звик працювати із цифрами і фактами, – зауважив Олександр Камишін під час засідання ТСК, відео якого є у розпорядженні BitukMedia. – Коли закінчуються факти, цифри та «вірю-не вірю», мені залишається лише запропонувати поставити ящик вина на спор, що до кінця року Укрзалізниця вийде у мінімальний прибуток, для комітету і для ТСК».

Як прокоментував Сергій Лещенко в ексклюзивному інтерв’ю BitukMedia, нардепам незручно визнавати поразку, тому вони шукають різні пояснення, аби не визнавати Укрзалізницю прибутковою компанією.

«Тепер комісія має складати гроші для купівлі ящика вина, вони цього робити не хочуть. Для них визнати свою поразку дуже боляче, і тому вони невдоволені, що є прибуткова компанія, – сказав Сергій Лещенко. – Вони шукають, що прибуток є курсовою різницею. Але в останньому кварталі, який і приніс прибуток, не було коливань».

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі