Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українська інноваційна компанія «Поллі-Сервіс» перемогла в міжнародному тендері з виготовлення банківських карток преміального сегмента

Важливо

Інноваційна українська компанія «Поллі-Сервіс» виграла міжнародний тендер, оголошений АТ КБ «ПриватБанк» – системотворчим банком України, що лідирує у фінансовій галузі України.  

Торги проходили на офіційному майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro. За результатами міжнародних торгів, компанія «Поллі-Сервіс» суттєво випередила інших учасників у двох найбільших лотах, що становить понад 60% від усієї тендерної заявки, повідомляє пресслужба компанії. 

Як переможець, «Поллі-Сервіс» виготовить для КБ «ПриватБанк» 80 400 пластикових карток преміального сегмента.

Компанія «Поллі-Сервіс» – найбільше в Європі українське підприємство персоналізації, друку та захисту ID-документів, побудови та впровадження інформаційних систем будь-якої складності.

Інноваційна компанія має унікальні технології та є лідером у сфері персоналізації та захищеного друку в Україні. Підприємством випущено понад 220 мільйонів платіжних карток. 80% платіжних карток українських банків персоналізується на обладнанні, яке поставлене та обслуговується підприємством «Поллі-Сервіс». Зокрема, компанія «під ключ» створила міжбанківське бюро з аутсорсингу персоналізації платіжних карток Visa та MasterCard, а також розробила та запустила в роботу персоналізаційні бюро для більш ніж 30 провідних банків України.

«Поллі-Сервіс» працює з більш ніж 120 банками України та має сертифікати найбільших міжнародних платіжних систем Visa, MasterCard, української національної ПРОСТІР та єдина компанія в Україні, яка має сертифікат китайської платіжної системи UnionPay.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі