Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Олімпіада геніїв: школярі презентують екопроєкти

Важливо

Українські школярі мають можливість представити та захистити свої проєкти в рамках найпрестижнішого світового екоконкурсу.

Про це повідомили на сайті проєкту GENIUS Olympiad Ukraine.

“GENIUS Olympiad Ukraine – перша у світі ліцензійна національна Олімпіада Геніїв, яка є єдиний відбором учасників з України до участі у GENIUS Olympiad Global”, – заявили організатори.

1 грудня відкрилась реєстрація для участі у GENIUS Olympiad Ukraine. Цей конкурс для дітей, які цікавляться глобальними екологічними проблемами та шукають шляхи їх розв’язання у власному проєкті за такими напрямками:

  • Наука
  • Робототехніка
  • Бізнес
  • Креативне письмо
  • Короткометражний фільм
  • Музика
  • Мистецтво.

Зазначаєтьтся, то минулими роками українські школярі подавати неймовірні проєкти, а саме: бактеріальна целюлоза із рослинних відходів, екологічна енергія від коливань дерев та очищувач поверхні води від сміття з використанням сонячної енергії. Все це не фантастика, а декілька ідей від українських учасників GENIUS Olympiad минулих років.

Проєкти приймаються українською та англійською мовами, що дає можливість більшій кількості дітей взяти участь у конкурсі. Публічний захист перед членами журі відбудеться на національному фіналі 14–16 березня 2022 року. Перемога у GENIUS Olympiad Ukraine дасть можливість отримати екоквиток для участі у GENIUS Olympiad Global (США).

Зареєструватися для участі в конкурсі можна двома шляхами: індивідуально на сайті тут або через афілійовані заклади освіти чи педагогів.

Проведення GENIUS Olympiad Ukraine стало можливим завдяки міжнародній освітній дипломатії, якою опікується Мала академія наук України.

GENIUS Olympiad Ukraine – перша у світі ліцензійна національна Олімпіада Геніїв, яка є єдиний відбором учасників з України до участі у GENIUS Olympiad Global. Олімпіада геніїв  – це міжнародний конкурс шкільних проєктів  з екологічних питань, що був заснований та організований Terra Science and Education, а його партнером є Рочестерський технологічний інститут. Олімпіада  прийматиме проекти з семи категорій екологічного спрямування.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі