П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Industrial Innovation Group виступила “золотим” спонсором у святкуванні золотого ювілею ОАЕ в Україні та Узбекистані

Важливо

На честь 50 Національного дня Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні відбувся прийом, на який було запрошено державних, політичних діячів України та представників великого бізнесу, зокрема генерального директора компанії IIG Тар’яма Матара Тарьяма, повідомляє Industrial Innovation Group.

“ОАЕ – один із ключових торговельно-економічних партнерів України на Близькому Сході. На початку 2019 року в ОАЕ ми відкрили унікальну індустріально-промислову лабораторію, яка не лише посилила науковий та виробничий потенціал групи, а й стала одним із провідних інноваційних центрів Близького Сходу та Північної Африки. Industrial Innovation Group – перша група, що створила у регіоні Близького Сходу та на Африканському континенті реальні промислові виробництва та продукти системної інтеграції. Упевнений, що наші відносини продовжать поступовий розвиток на добробут дружніх країн та народів”, – наголосив генеральний директор компанії IIG Тар’ям Матар Тарьям.

Традиційно захід відкрив Надзвичайний та Повноважний Посол ОАЕ в Україні Салем Ахмед Аль-Каабе. У вітальному слові він наголосив на стрімкому розвитку економічної, а також культурній та науковій співпраці між двома країнами.

“Участь України в ЕКСПО принесла понад 5 млн відвідувачів лише за 60 днів. Це, безперечно, позитивний вплив на відносини України зі світом”, – зауважив пан Салем Ахмед Аль-Каабе, нагадавши, що нині в ОАЕ відбувається масштабна подія – «ЕКСПО-2020».

Тар’ям Матар Тарьям, генеральний директор Industrial Innovation Group, спільно з Салемом Ахмедом Аль-Каабе, Надзвичайним та Повноважним Послом ОАЕ в Україні, на святкуванні 50-річчя ОАЕ у Києві

У ролі почесного гостя була запрошена генеральна директорка біотехнологічного індустріального агрокомплексу RS Success Agro Робія Ібрагімова. Своєю чергою вона відмітила: “Завдяки інвестиціям ОАЕ, RS Success Agro в Узбекистані ще довгий час буде єдиним у світі біотехнологічним індустріальним агрокомплексом повного циклу, заснованим на останніх технологічних розробках”.

Робія Ібрагімова, генеральний директор біотехнологічного індустріального агрокомплексу RS Success Agro, разом із Саїдом Матаром Аль Кензі, Послом ОАЕ в Узбекистані, під час святкування 50-річчя ОАЕ у Ташкенті

“50-річчя ОАЕ – історичний момент нашої подорожі, яка розпочалася у 1971 році. Ми віддаємо данину вдячності твердій волі і рішучості наших батьків-засновників при згуртовуванні нації, зусиллям наших громадян, завдяки яким ОАЕ перетворилися на одну з країн світу, що найшвидше розвивається”, – наголосив президент Об’єднаних Арабських Еміратів, Його Високість шейх Халіфа бен Заєд Аль Нахайян.

Як зауважили в Industrial Innovation Group, 50 років тому замість доріг з багаторівневими розв’язками, розкішних готелів, прекрасних парків і унікальних пам’яток була безкрайня пустеля та поодинокі бедуїнські села. А тепер, у 2021 році, Об’єднані Арабські Емірати – одна з найбагатших держав у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі