Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Котики, «римські канікули», прямий ефір та торт зі свічками: як святкували дворіччя BitukMedia

Важливо

2 грудня 2021 року BitukMedia відзначило друку річницю своєї діяльності. На честь свята засновниця агентства позитивних новин BitukMedia Інна Битюк провела прямий ефір. Під час онлайн-зустрічі Інна Битюк відповіла на запитання та оголосила переможців конкурсу на найкреативніше привітання. 

«Вся команда BitukMedia з трепетом відзначає цей день. Наше видання вже другий рік несе позитив і я дякую, що у цей день українці з різних куточків країни об’єдналася заради нашого свята», – звернулася Інна Битюк до аудиторії під час трансляції.

До прямого ефіру долучилися читачі видання з Києва, Житомира, Сум, Запоріжжя, Харкова та Закарпаття. Жодне запитання не залишилося без уваги та відповіді. А ще Інна Битюк заінтригувала, проанонсувавши одразу два нових проєкти, які почнуть виходити після новорічних свят.

Чудові подарунки за креативні привітання – термокружку «Ковток позитиву» та торбину «Несу позитив» – отримали кореспондент Наталя Нагорна, Карина Кушнір та Євген Поремчук.

Своє переможне вітання Наталя Нагорна записала на фоні Колізею, Євген Поремчук передав привіт із автівки, а Карина Кушнір створила наймиліший мем із котиком, який нікого не залишив байдужими.

Привітання Карини Кушнір
Привітання Наталі Нагорної
Привітання Євгена Поремчука

Також до вітання BitukMedia приєдналася українська співачка Анжеліка Рудницька. Редакція дякує кожному за теплі вітання, креативність та позитив! Всі вітання зберігаємо ось тут, заходьте і заряджайтеся гарним настроєм.

На звершення дня, колеги та друзі BitukMedia влаштували сюрприз для засновниці видання – із тортом, задуванням свічок та, звісно, загадуванням бажань!

Команда і друзі BitukMedia
Команда BitukMedia

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі