Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінки можуть все! Вагітна політикиня з Нової Зеландії самостійно доїхала до лікарні на велосипеді, щоби народити

Важливо

Новозеландська політикиня Джулі Енн Гентер, відома своєю любов’ю до велосипедів, дібралася на велотранспорті до пологового будинку, аби народити.

Про це повідомила сама депутатка.

“Я насправді не планувала крутити педалі під час перейм, але це таки сталося”, ㅡ написала Джулі. З фото, яке вона поширила, видно, що жінка їде на певному гібридному велотранспорті у супроводі чоловіка.

Депутатка зазначила, що перейми були не такими важкими, хоча їхня інтенсивність та частота постійно наростали. Вже о третій ранку жінка успішно народила здорову дитину.

«Я відчуваю себе благословенною, що отримала турботу та підтримку від чудової команди під час, як виявилося, дуже швидких (та, на щастя, нескладних) пологів», ㅡ написала депутатка.

Та це вже не вперше для Гентер. У 2018 році вона також вирушила до лікарні на велотранспорті, щоби народити свою першу дитину. Тоді жінка написала, що вона та її партнер поїхали на велосипедах, «бо в машині не вистачало місця для групи підтримки…».

Джулі Енн Гентер є депутаткою Нової Зеландії від партії «Зелених». Вона була міністеркою у справах жінок, заступницею міністра охорони здоров’я та заступницею міністра транспорту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі