Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На Львівщині запустили інноваційний Банк ідей

Важливо

У Львові команда МолоДвіжЦентру спільно з UNFPA, Фондом ООН в галузі народонаселення в Україні запустили платформу Банк ідей, одним з компонентів якого є школа грантрайтингу та проєктного менеджменту.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

“Школа грантрайтингу та проєктного менеджменту доступна на платформі у вигляді 15 навчальних відеороликів. Тут розкриті усі теми, котрі потрібні для того аби отримати потрібні навички для написання грантової заявки та реалізації свого проєкту”, – ідеться у повідомленні.

Після проходження навчання молода людина проходить короткий тест для зрізу знань і отримує можливість подати свій проєкт на конкурс міні-грантів та отримати 15 000 грн на реалізацію мрії.

Додатковою опцією для усіх охочих є спілкування з менторами та менторками проєкту, у яких на будь-якому етапі написання проєкту можна отримати професійну пораду та підтримку. В когорту менторів увійшли експерти та експерти як і зі Львова, так і з інших міст України.

Платформа навчання за посиланням.

Довідка

Банк ідей – проєкт, що виник у руслі роботи над вимірюванням Індексу Благополуччя Молоді у Львові ще у 2019 році та тепер творить платформу з можливістю навчання та фінансування проєктів для молоді по всій Україні.

Також у проєкті «Банк ідей» організатори працюють над розробкою методичного посібника з ключовими акцентами у сфері написання заявок, покроковою логістикою дій, загальному проектному менеджменті та розробці проектів. Ще одним продуктом будуть розроблені рекомендації для органів місцевого самоврядування щодо вдосконалення фінансових політик у молодіжній сфері з потенційними змінами до положень чинних конкурсів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі