Вівторок, 22 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зможемо самостійно обирати теми у стрічці: Facebook анонсувало оновлення

Важливо

Соціальна мережа Facebook оголосила про початок тестування функції, яка дасть користувачам більший контроль над своєю стрічкою.

Про це повідомила компанії Meta.

«Коли рекламодавець визначить одну або кілька тем, то його рекламу побачать люди, які віддають перевагу цим темам у своїй стрічці новин», – сказано в блозі компанії.

Так, соцмережа дозволить рекламодавцям видаляти контент із певних тематичних областей – наприклад, політики, соціальних питань, злочинів та подій.

Поки що тестування почалося для англомовних користувачів. Як зазначила компанія, воно торкнеться лише «малої кількості користувачів».

У всіх інших функція з’явиться найближчими тижнями.

2 листопада стало відомо, що Facebook відмовиться від системи розпізнавання облич через скарги користувачів на збір та зберігання біометричних даних. Технологія більше не розпізнаватиме на фотографіях та відео обличчя користувачів.

Також компанія Марка Цукерберга Meta ухвалила рішення про припинення можливості тестування таргетованої реклами, пов’язаної з «делікатними» темами. Серед них – політичні погляди, релігія, здоров’я, раса та сексуальна орієнтація.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі