Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Британська прем’єра: в країні запускають телеканал для собак

Важливо

У Великій Британії створили телеканал для собак DogTV. На ньому транслюватимуть програми, схвалені вченими, щоб допомогти домашнім улюбленцям боротися зі стресом і поведінковими проблемами.

Про це повідомили на сайті телеканалу.

“Завдяки багаторічним дослідженням було створено спеціальний контент, щоб відповідати специфічним характеристикам зору та слуху собак і підтримувати їх природні моделі поведінки. Результат: впевнена, щаслива собака, у якої менше шансів розвинути стрес, тривогу через розлуку або інші пов’язані з цим проблеми”, ㅡ ідеться в заяві каналу.

DogTV працюватиме цілодобово та показуватиме короткі навчальні передачі від двох до шести хвилин. У заяві телеканалу зазначається, що програми стануть для собак «правильною компанією», коли ті залишаються на самоті.

Продюсери запевняють, що телеканал розробили за результатами досліджень потреб, настрою та реакцій тварин.

Це перший у світі телеканал такого плану. Кольори, звукові частоти та вирівнювання камери були адаптовані, щоб задовольнити чуття собаки. Програми DogTV підійдуть для собак різного віку та будь-яких порід.

На DogTV також будуть показувати програми для власників собак за участю найкращих кінологів країни. Завдяки їм власники собак зможуть краще розуміти своїх чотирилапих друзів та піклуватися про них.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі