Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Названі найкращі райони столиці

Важливо

За результатами щомісячної оцінки діяльності райдержадміністрацій обрали найкращі райони столиці.

Про це повідомили в КМДА.

“Рейтингування здійснюється за конкретними показниками, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста, на підставі відомостей структурних підрозділів КМДА та КБУ “Контактний центр міста Києва”, – зауважили там.

Так, за результатами оцінки діяльності райдержадміністрацій за окремими показниками за січень-жовтень 2021 року Святошинський, Голосіївський та Печерський посіли 1-3 місця відповідно.

У Печерському, Дніпровському та Святошинському районах столиці у січні-жовтні 2021 року зафіксовано найвищий відсоток освоєння капітальних видатків. Крім того, Святошинський район отримав найбільшу кількість балів за результатами оцінки якості роботи з надання адміністративних послуг.

За рівнем забезпечення надійної та безпечної експлуатації ліфтового парку в житловому фонді, найкраще значення зафіксоване в Оболонському, Шевченківському та Святошинському районах міста Києва.

Із десяти районів столиці найкраща ситуація з відновлення доброустрою в місцях аварійних розкриттів за січень-жовтень поточного року зафіксована у Печерському, Солом’янському та Деснянському районах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі