Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В Узбекистані виводитимуть нові сорти конопель

Важливо

Industrial Innovation Group (ОАЕ) – лідер інноваційних підходів у бізнесі та володар 399 об’єктів інтелектуальної власності, RS Success Agro (Республіка Узбекистан) – глобальний біотехнологічний індустріальний агрокомплекс та Самаркандська філія Ташкентського державного агарного університету підписали Договір про десятирічне ексклюзивне науково-технічне співробітництво.

У рамках тристороннього співробітництва будуть проведені прикладні та інноваційні дослідження у галузі коноплярства. Зокрема, агротехнічні дослідження, експериментальні заходи та селекційні роботи для покращення властивостей культури, адаптації імпортного насіння під кліматичні умови та хімічні показники ґрунтів Узбекистану.

Також планується виведення та реєстрація власних нових сортів, що найбільше підходять для вирощування на території Узбекистану, повідомляє пресслужба Industrial Innovation Group.

«Інновації завжди відігравали важливу роль для нашого глобального біотехнологічного індустріального агрокомплексу. Ексклюзивні науково-технічні дослідження, проведені в рамках цієї співпраці, дозволять Узбекистану стати світовим лідером у галузі насінництва, культивації та перероблення технічної коноплі», – відзначила генеральний директор RS Success Agro Робія Ібрагімова.

Industrial Innovation Group є унікальним інтегратором та інвестором у сільськогосподарський сектор в Узбекистані. Компанія реалізує на території країни масштабний інноваційно-технологічний проєкт з вирощування та переробки культур, що містять целюлозу, у тому числі технічних конопель.

Глобальний біотехнологічний індустріальний агрокомплекс RS Success Agro, створений за інвестиційної та технологічної підтримки Industrial Innovation Group, єдине підприємство, яке отримало ліцензію на ведення на території Узбекистану діяльності, пов’язаної з вирощуванням, зберіганням, переробкою, експортом/імпортом технічних конопель у промислових цілях.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі