П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На честь виходу нової Windows 11 Microsoft випустила морозиво і роздавала його безкоштовно

Важливо

Американська технокомпанія Microsoft спільно з компанією Mikey Likes It Ice Cream на честь виходу Windows випустила своє морозиво під назвою Bloomberry. Його зовнішній вигляд нагадує версію шпалер під назвою Bloom.

Про це повідомило The Verge.

Морозиво зі смаком чорниці роздають безкоштовно в кафе Mikey Likes It Ice Cream в Іст-Вілладж і Гарлемі, поки запаси морозива не закінчаться. Bloomberry представлений у двох видах: в ріжку і картонному стаканчику.

Роздача десерту – не єдиний спосіб, яким Microsoft відсвяткувала випуск Windows 11. Шпалери Bloom також прикрасили рекламні екрани на Таймс-сквер.

5 жовтня компанія Microsoft випустила Windows 11 і зробила її доступною для завантаження. Користувачі попередньої версії можуть безкоштовно завантажити нову систему в Центрі оновлень.

Серед нововведень операційної системи – спрощений інтерфейс, новий магазин додатків Windows Store і покращення продуктивності і багатозадачності.

Windows 11 отримала нове меню «пуск», і перероблену кнопку «запуск» – тепер вони розташовуються по центру екрана. «Вікна» в Windows 11 стали закругленими, а інші елементи інтерфейсу спростили.

Одним з головних покращень Windows 11 стала продуктивність. Система почне займати на 40% менше місця на диску і працювати швидше завдяки оптимізації фонових процесів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі