Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тож, справа життя не писати хіти? Джастін Бібер випускатиме самокрутки з марихуаною

Важливо

Канадський співак Джастін Бібер увійшов у бізнес з продажу марихуани: в партнерстві з лос-анджелеською компанією Palms він буде продавати готові самокрутки з каннабісом під назвою Peaches.

Про це повідомили в Bloomberg.

“Я фанат Palms і того, що вони роблять, роблячи канабіс доступним і допомагаючи людям, які вважають його корисним для свого психічного здоров’я”, – заявив Джастін Бібер.

Співак почав роботу над продуктами з марихуаною у співпраці з компанією Palms – вона спеціалізується на самокрутках з канабісом і продає пачку з сімома порціями марихуани за $32 в Неваді і Каліфорнії.

Тепер одну з таких пачок буде випускати Бібер. Як зазначає Bloomberg, назву продукту – Peaches – співак взяв зі свого останнього альбому (так називається одна з пісень).

Бібер може швидко заробити на новому бізнесі: згідно зі звітом HQ Cannabis Brand Affinity Report 2020 року, на його цільову аудиторію – це покоління Z і мілленіали – припадає майже 40% ринку канабісу.

При цьому сам 27-річний співак відкрито говорив про те, як надто рання слава і вживання наркотиків вплинули на його власні проблеми з психічним здоров’ям. У торішньому документальному серіалі на YouTube він розповів, що вперше спробував марихуану, коли йому було всього 12 чи 13 років, і зрештою відчув себе залежним від канабісу.

Знаменитості все частіше заходять в індустрію канабісу, відзначає Bloomberg. Репер Jay-Z став амбасадором компанії Parent Co., яка продає фірмові продукти канабісу, а бізнесвумен Марта Стюарт запустила власну лінійку жувальних цукерок з екстрактом канабісу в партнерстві з Canopy Growth Corp.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі