Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Для Кенії все безкоштовно”: Netflix запустив новий тариф

Важливо

Стримінгова платформа Netflix запускає безкоштовний тариф для жителів Кенії. Так компанія хоче здобути прихильність серед інтернет-користувачів цієї країни.

Про це повідомило TechCrunch.

“Загалом у Кенії живуть 20 мільйонів інтернет-користувачів. Кенійці зможуть безплатно переглянути приблизно чверть контенту стримінгової платформи”, – зауважили там.

Новий тариф буде доступним лише для повнолітніх користувачів Android. Послуга стане доступною упродовж кількох тижнів. Вона не вимагатиме ніякої платіжної інформації. Крім того, користувачі зможуть користуватися послугами стримінгового сервісу без перегляду реклами.

У компанії не повідомили, як довго триватиме така акція та чи планують її поширити на інші країни. А втім, це вже не перша акція Netflix. Наприклад, у жовтні 2020 року компанія зробила безплатним свій контент на вихідних для користувачів з Індії.

Також TechCrunch зазначило, що за останній квартал стримінгова платформа здобула лише 1,5 мільйона нових платних користувачів.

Це менше, ніж очікували в компанії. Саме завдяки таким ініціативам Netflix хоче вийти на місцевий ринок та здобути якомога більше користувачів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі