П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Китай обмежив час на TikTok – нововведення стосується виключно дітей

Важливо

У китайській версії TikTok (Douyin) запускають «молодіжний режим» — користувачі, яким до 14 років, зможуть користуватися додатком до 40 хвилин на день. Також вони не зможуть дивитись відео вночі.

Про це повідомила сама компанія.

“Користувачів до 14 років, які зареєструвалися під справжніми іменами та датами народження, автоматично переведуть у «молодіжний режим». Вони не зможуть самостійно перемикнутися на звичайний режим”, – ідеться у повідомленні.

Розробники просять батьків змінити дані у TikTok, якщо їхня дитина зареєстрована не під справжнім іменем.

Серед обмежень — діти до 14 років зможуть користуватися TikTok лише 40 хвилин на день. Також у додаток не вдасться зайти з 22:00 до 6:00.

У «молодіжному режимі» користувачам частіше пропонуватимуть відео про виставки у музеях, науково-популярні експерименти, історію та подорожі країною.

Про TikTok

Китайську версію TikTok — Doyuin — запустили у 2016-му, а через рік з’явилася й міжнародна. Користувачі можуть записати ролик на смартфон, змонтувати та накласти спецефекти й музику одразу у додатку.

Значної популярності додаток набув із початку пандемії коронавірусу у 2020 році, коли більшість людей у світі була змушена сидіти вдома. У 2020 році TikTok став найбільш завантажуваним додатком у світі.

Станом на квітень 2021 року TikTok налічував понад 800 мільйонів користувачів по всьому світу, а материнська фірма ByteDance 2020 року отримала мільярдні прибутки, до того ж переважну більшість від реклами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі