П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тамагочі нового покоління: Casio презентувала пухнастого робота з вбудованим ШІ (ВІДЕО)

Важливо

Компанія Casio відкрила передзамовлення на роботизованого улюбленця. Пухнастий робот на ім’я Мофлін зовні нагадує хом’яка або морську свинку, тільки без вух та носа. Він здатний розпізнавати і генерувати емоції, а отже може допомогти власнику у подоланні тривоги та стресу.

Про це розповідає The Verge.

На відміну від електронних Тамагочі минулого, Мофліни не скаржаться на погане ставлення до них. Про їхній настрій можна дізнатися лише через мобільний додаток.

Функціонал робота-вихованця розширюються в міру взаємодії з людиною: у перші дні він видає мало звуків і рідко рухається, а вже за 50 днів Мофлін здатний висловити гнів, злість та радість. Згодом у Moflin розвивається унікальний характер і поведінка, що робить їх ще більш персоналізованими і “живими”. З часом пухнастик настільки прив’язується до свого господаря, що починає розпізнавати його голос та специфічно кивати головою.

Фото – Casio

Ці милі грудочки люблять, коли їх пестять, впізнають свого господаря і навіть намагаються притиснутись, якщо їх обійняти. У серці кожного мофліна – штучний інтелект, який і відповідає за його унікальний “характер”.

Щоб зарядити улюбленця, потрібно покласти його на спеціальну підставку на три з половиною години. Місткості акумулятора вистачає приблизно на п’ять годин безперервного “спілкування”. Вартість рободруга за передзамовленням – 398 доларів.

Як розповідало раніше BitukMedia, японських роботів-тюленів хочуть відправити на Марс разом з людьми. Вони можуть знадобитись для зняття стресу в астронавтів в умовах довгострокової місії на Червону планету.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі