П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Досі не можу в це повірити”: давно втрачене весільне відео повернулося до пари через 57 років (ВІДЕО)

Важливо

До пари з Австралії повернулось відео їхнього весілля в Шотландії. Запис вважався втраченим цілих 57 років і “всплив” завдяки публікації у Facebook.

Про це розповідає портал UPI.

Загублений відеозапис знайшовся в Террі Чейна з Абердіна (Шотландія). За словами чоловіка, за багато років він накопичив велику колекцію фільмів Super 8, більшість з яких відзняв сам, але коли у квітні цього року вирішив перенести свою відеотеку на DVD, виявив, що в ній є запис весілля двох людей, яких він не впізнав.

Террі Чейні опублікував стоп-кадр з фільму в місцевій групі у Facebook, але за наступні шість місяців встановити особи молодят з відео не вдалось.

Нещодавно цю фотографію опублікували у спільності вихідців з району Мастрік в Абердіні, і вона привернула увагу Ейлін Тернбулл.

77-річна Тернбулл, яка мешкає в Брісбені (Австралія) розповіла, що була учасником цієї групи у Facebook щонайбільше п’ять хвилин, коли побачила власне весільне фото.

У домашньому архіві Тернбуллів були весільні фото, але не відео. Фото – Studio Morgan / Bill and Aileen Turnbull
Вілл та Ейлін Тернбулли зараз. Фото – з архіву

“Я переглядала Facebook і побачила цю весільну фотографію. Мій чоловік сидів поряд, я повернулася до нього і сказала: “Ось наша весільна фотографія”, — розповіла вона BBC Scotland.

Ейлін Тернбулл та її чоловік, 77-річний Білл, одружилися в 1967 році в церкві Мастріка в Абердіні, а потім переїхали до Австралії.

Подружжя розповіло, що вони лише один раз переглянули своє весільне відео. А потім виявили, що випадково залишили його в позиченому проекторі, який вони повернули власнику.

“Я надіслала Террі повідомлення, і звідти все почалось. Його дядько був тим хлопцем, в якого ми позичали проектор, щоб подивитися фільм після весілля, він працював з моїм чоловіком”, — розповіла Тернбулл.

Чейн надіслав Тернбуллам оцифровану копію весільного відео.

“Мені просто здається дивним бачити свою матір і тата не просто на фотографії, а як вони насправді рухаються і ходять”, – поділилася літня жінкасказала Ейлін. “І мій чоловік, він бачив своїх бабусю та дідуся, якому було 100, коли той помер”.

Ейлін Тернбулл зізналась, що перегляд власного весільного відео 57 років потому був просто неймовірним і вона досі не може в це повірити.

Як розповідало раніше BitukMedia, чоловік з Аризони, який разом зі своєю родиною займався каякінгом і дайвінгом на річці Солт, знайшов гаманець, загублений у воді в 1995 році. Джеремі Бінгем зміг розшукати власницю згуби.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі