Середа, 23 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Справжній спортсмен: цап став учасником марафону

Важливо

У Канаді домашній цап на ім’я Джошуа вибіг на трасу півмарафону T’Railway Trek, обігнав лідера та промчав 4 км, поки його не знайшли господарі. Джошуа так сподобався бігунам, що вони вишикувалися в чергу заради фотографії з новою зіркою.

Про це розповідає Washington Post.

Джошуа живе у канадському місті Консепшн-Бей-Саут. Побачивши, як сотні марафонців біжать повз гарбузове поле його родини, цап вирвався з нашийника, який був прив’язаний до загону, і побіг за спортсменами. Козел наздогнав лідера і біг поряд, поки господарі не вистежили його.

Карати тварину та її господарів організатори не стали. Натомість ентузіаст отримав нагороду. А господарів попросили більше гуляти з вихованцем.

Фото – mikey 150

Хайді Тейлор, господиня тварини, розповіла, що 10-річний Джошуа полюбляє невеликі прогулянки та ходити за людьми.

Жінка дізналася про пригоди свого вихованця з постів у соціальних мережах. На той момент Джошуа вже встиг пробігти майже 4 км. Тейлор побачила знімки, на яких козел несеться повз пішохідні переходи разом зі спортсменами, і вирушила його шукати. Останні 500 м вона бігла вже разом із твариною, чекаючи, коли цап перетне фінішну лінію.

Очевидці розповіли, що козел сумлінно подолав велику дистанцію. Джошуа пробіг спочатку майже два кілометри до водної станції у Лабрадорі та Ньюфвундленді. Там зупинився перепочити, а потім побіг далі. Учасники кажуть, цап біг як справжній спортсмен – то прискорюючи, то сповільнюючи темп (відео).

Мер міста Даррін Бент зауважив, що Джошуа привніс в цьогорічне змагання “щось особливе”. Тварину нагородили почесною медаллю та вже запросили на марафон наступного року. Але вже не бігти, а зустрічати учасників на фініші.

Джошуа так потішив учасників цьогорічного забігу, що вони вишикувалися в чергу на фініші, аби сфотографуватися з новою зіркою.

Фото – соцмережі

Рніше BitukMedia розповідало про качечку Морщинку, яка вже втретє пробігла Нью-Йоркський марафон.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі