Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Втомився від сьогодення – чоловік відтворив “Дикий Захід” у своєму будинку

Важливо

68-річний британець Біллі Гіббсон із села Одлем у Чеширі перетворив свій будинок на “машину часу”. Інтер’єр там у стилі 1950-х, а декорації назовні виконані у стилі Дикого Заходу 1850-х. Втомився жити у нинішньому світі, каже чоловік.

Про дивака розповідає New York Post.

Гіббсон почав перетворювати свій будинок ще всередині 1990-х, коли померли його батьки.

Спочатку він вирішив повернутися у 1950-ті, одягався у стилі тієї епохи, купив меблі і навіть 10 (!!!) холодильників тієї епохи. Також він має авто Vauxhall Velox та хот-род – вінтажний модифікований автомобіль.

Більшість речей у його колекції дісталося йому задарма – люди просто викидали їх у 1980-х чи 90-х.

Біллі розповідає, що 1950-х приваблювали його із юності, особливо на цю епоху і її музичну культуру “запав” після пісні Hound Dog Елвіса Преслі.

Проте йому здалося, що він вирушив у не надто далеке минуле, і він почав стилізувати інтер’єр і подвір’я свого будинку під Дикий Захід 1850-х.

Обійшлося все не надто дорого,  $60 лише. Ремонт тривав три роки. Тепер там є офіс шерифа, самогонний апарат, дві в’язниці, банк, магазинчик, перукарня, кузня, офіс Western Union Telegraph, трунарня та навіть гармата.

Тож тепер Біллі може здійснювати подорож у часті довжиною у століття просто виходячи чи заходячи до свого будинку.

Раніше BitukMedia розповідало, що 65-річний британець Стівен Смарт, відомий просто як “Чувак”, із острова Шеппі 25 років збирає на своєму подвір’ї антураж Дикого Заходу. Там є салун та навіть “трунарня”. Власник розповідає – шаленіє від фільмів про ковбоїв, але ніколи в реальному житті не бував у США.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі