Середа, 23 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Милий, але занадто голосний – півня вигнали із містечка багатіїв

Важливо

Американці Памела Вітмен та її чоловік Боб вимушені шукати нову домівку для свого хатнього улюбленця – півня Ронні. Подружжя живе на ранчо у містечку Малібу, де також мешкають зірки Боб Ділан та Мартін Шин. І півень будить усіх о 4:30 щодня.

Про це повідомляє New York Post.

Малібу – це невелике містечко у Каліфорнії, чисельність якого ледь сягає 10,7 тис. Проте й не дивно – будинок там коштує в середньому $7 млн.

Мешканці одного із місцевих ранчо під назвою  Point Dume – Боб і Памела – отримали від свого сина п’ятеро курчат у подарунок. Коли вони птахи підросли, з’ясувалося, що троє із них – півні.

Спочатку вони були милими курчатами. Але тепер птахам виповнилося півроку і півні почали робити те, що роблять усі їхні співродичі, – кукурікати зранку, як тільки прокинуться.

“У нас ніколи не було проблем із сусідами і нам не хотілось би, аби вони з’явилися”, – написала Памела.

Двох півників уже прилаштували. Тож тепер Вітмани намагаються віддати Ронні в добрі руки.

Із цим Вітменам допомагає невістка Саша Гіґґінс, яка грала у низці малобюджетних горорів як то “Гра борсука”, “Сходження темного місяця” тощо.

“Хтось може надати дім дуже милому півню? Це Ронні, вирощений від курчати до півроку. Він дуже ніжний і милий”, – написала Саша у додатку NextDoor.

Як повідомляло BitukMedia, півень Лейсі із канадського острова Габріола встановив світовий рекорд Гіннеса за розпізнаванням чисел, літер та кольорів. Так добре його натренувала власниця Емілі Керрінгтон.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі