Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не страховий випадок: індик накинувся на автомобіль і подряпав його (ВІДЕО)

Важливо

У Бостоні (США) дикий індик подряпав чорний автомобіль Audi. Власниця легковика дізналася про це від очевидиці, яка зафільмувала інцидент. Відео одностороннього протистояння завірусилося у мережі.

Про це пише New York Post.

Птах атакував автівку, припарковану на тихій бостонській вулиці у районі Брайтон, протягом 15 хвилин. Очевидно, дикого індика збентежило власне відображення у бічній частині машини.

Власниця Audi Аліша Мастроянні помітила пошкодження, коли збиралася вирушити на роботу. На лобовому склі вона виявила записку від очевидиці. Жінка написала: “Я щойно побачила і зафільмувала, як індик атакував вашу машину 15 хвилин! Вона виглядає досить подряпаною. Я намагалася відігнати індика, але він проігнорував мене”.

@aliciamastroianni7 Moves to Boston… Gets Car Attacked by a Turkey… was not on my list of things to be prepared for in the city… @Farmers Insurance @GEICO @The Boston Globe @Boston.com @Allstate @Liberty Mutual @TODAY Show @Jimmy Fallon @NBC ♬ original sound – GLOSS

За словами Мастрояні, коли вона побачила подряпини, у неї “ледве не впала щелепа”. “Тепер у моїй родині раз у раз жартують, що я все життя прожила в сільському містечку в Меріленді, і у нас є всілякі тварини – олені, лисиці, іноді індики чи павичі, — розповіла власниця Audi. — Я готувалася до переїзду у велике місто і складала список усього, до чого мені слід підготуватися. Щиро кажучи, атаки індика на мою машину у списку не було”.

При цьому американка стверджує, що коли вона подавала заяву на страхування, там була можливість обрати опцію “посягання з боку тварин на припаркований автомобіль”.

Екологічна поліція штату Массачусетс заявила, що індик, можливо, напав на її машину, оскільки побачив своє відображення та кинувся на нього.

Як розповідало раніше BitukMedia, чайці на прізвисько Стівен офіційно заборонили заходити до магазину Lyndale Central, що у селі Bайк-Реджіс англійського графства Дорсет. Це вимушений захід – лише за останні 2 місяці птах поцупив близько 30 пачок улюблених чіпсів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі