Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не пускайте Стівена: чайці-злодюзі офіційно заборонили з’являтися в крамниці (ВІДЕО)

Важливо

Чайці на прізвисько Стівен офіційно заборонили заходити до магазину Lyndale Central, що у селі Bайк-Реджіс англійського графства Дорсет. Це вимушений захід – лише за останні 2 місяці птах поцупив близько 30 пачок улюблених чіпсів.

Про це повідомляє BBC.

За словами керуючого магазином Стюарта Гармера, чайка, яку всі знають як Стівен, заходить до крамниці, хапає з нижньої полиці пачку чипсів та тягне її на вулицю. Там птах ділить здобич зі своїми друзями. “Чимало покупців бачили, як він це робить, Стівен не соромиться”, — каже Гармер.

Він зазначив, що найулюбленіший смак чипсів пернатого злодія — яловичий стейк барбекю. “Я намагався пояснити владі, що втрачаю прибуток через чайку – вони подумали, що це жарт”, – розповів Стюарт.

Фото – Stuart Harmer

Аби перешкодити Стівену потрапляти в магазин, біля входу повісили спеціальну табличку. “Будь ласка, зачиняйте двері за собою, не впускайте в магазин нашого місцевого крадія. Дякуємо”, – написано на ній.

Але і це не допомогло: птах почав стукав дзьобом в двері, намагаючись відкрити їх. Чайку не зупинило навіть те, що на місце її улюблених чіпсів підклали гострі, перчені. Стівен проігнорував їх і все одно знайшов улюблену пачку.

Як розповідало раніше BitukMedia, ведмідь гризлі з американського штату Каліфорнія вдерся у будинок та поцупив великий пакунок печива Oreo. Це єдине, чим поживилася тварина. Місцеві кажуть – цей гризлі вдирається у будинки уже не вперше і саме за солоденьким.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі