П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ну а з ким іще? 🤯🤷‍♂️Туристку розкритикували за непристойні залицяння до статуї Бахуса

Важливо

Невідома туристка в італійському місті Флоренція стала зіркої мережі минулого тижня. Ймовірно, п’яна, жінка цілувалася зі статуєю давньоримського бога Бахуса та фотографувалася із ним у пікантних позах. Частина італійців обурилася такою поведінкою. Проте бог Бахус якраз і втілює розкутість та веселощі.

Про подію розповідає ВВС.

Фото опублікувала спільнота Welcome To Florence у соцмережах. На них видно, що жінка цілується зі статуєю Бахуса, яка виконана у повний людський зріст, та фотографується із ним у пікантній позі.

Користувачі соцмереж розкритикували жінку за таку поведінку, закликали видворити її із Флоренції та навіть заарештувати. Хоча точна дата цих зображень, як і де “правопорушниця” зараз – невідомі.

Патріція Аспроні, президентка Confcultura, асоціації, яка популяризує культурну спадщину Італії, заявила італійським медіа, що “таке варварство стало припустимим, бо кожен думає, що може робити усе, що він хоче”. Аспроні закликала запровадити до такої поведінку нульову толерантність, а виявлених порушників обкладати штрафами “до неба”.

Попри все, бог Бахус є богом урожаю, достатку та вина. Саме на його честь влаштовували веселі свята, а вельможні римляни збирали оргії.

Як повідомляло BitukMedia, статуя шекспірівської Джульєтти в італійському місті Верона постраждала від традиції, яку запровадили туристи. Вважають, що торкнутися грудей Джульєтти – це до успіху у стосунках. Тепер у грудях статуї дірка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі