Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Невловимий – баран тижнями переховувався від м’ясників і волонтерів

Важливо

Білий баран, якому жартома дали кличку Вальдо, утік від м’ясників та тижнями переховувався в американському селищі Вашингтонвілл у штаті Нью-Йорк. Зрештою його доправили до притулку для тварин.

Про це розповідає UPI.  

Барану дали кличку не дарма – на честь дитячого персонажа Вальдо (в Україні він може бути відомий як Воллі), його зображення зазвичай просять знайти на картинках-головоломках із багатьма персонажами.

Аби відстежувати барана, місцеві мешканці навіть створили спільноту у Facebook під назвою Sheep Watch 24. Тварину помічали через камери відеоспостереження – баран спокійно розгулював вулицями. Проте, які тільки люди наближалися до нього, він швидко зникав.

Зрештою його спіймали співробітники ферми-притулку Woodstock. Барана вдалося загнати у оточений парканом двір. Волонтери радіють, що це сталося до 4 липня – Дня незалежності США, – бо феєрверки та салют могли б сполохати Вальдо.

Як повідомляло BitukMedia, віслюк Дизель утік із дому у американському місті Сакраменто, штат Каліфорнія, п’ять років тому. Власники припускали уже найгірше, але нещодавно Дизеля знайшов мисливець серед стада диких оленів виду вапіті.

 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі