Понеділок, 1 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На Airbnb можна винайняти будинок в стилі “Думками навиворіт 2”

Важливо

На Airbnb в оренду пропонується будинок, натхненний анімаційним фільмом “Думками навиворіт 2”. Він знаходиться в Лас-Вегасі, штат левада. В оголошенні сказано – якщо переночувати у спальні Радості, то можна позбутись власної Тривожності!

“Приймати” в будинку, як сказано на сторінці, буде Радість (Joy) – “одна з безлічі емоцій, які живуть у голові Райлі”, головної героїні мультфільму. “Вітаю! Я – Радість! Я одна з багатьох емоцій, які живуть у голові нашої дівчинки Райлі, і я твердо переконана, що радість можна знайти СКРІЗЬ! Я буду ДУЖЕ рада познайомити вас з усіма моїми друзями під час вашого перебування. З нетерпінням чекаю, коли ви зможете більше дізнатися про емоції, які формують наш світ, і створити незабутні спогади, які зможете взяти із собою додому!”

Зазначається, що в будинку є головний відділ Райлі, звідки можна керувати її емоціями.

Будинок був збудований з нуля за 24 дні. У ньому дві спальні: одна жовта (це кімната Радості), а друга, натхненна персонажем продовження фільму, Тривожністю, фіолетово-жовто-гаряча. В оголошенні сказано, що якщо переночувати в спальні Радості, то власної Тривожності можна позбутися.

Жовта кімната Радості

Також у будинку дві ванні кімнати і вітальня в стилі центру управління: навколо кімнати розташовані світлові кулі – ключові спогади Райлі. На сайті вказується, що гості зможуть створити власну кулю зі спогадом — і залишити її собі.

Зображення – кадр з мультфільму “Думками навиворіт 2”. Pixar, 2024
Вітальня Емоцій Райлі

У будинку також є кімнати інших емоцій Райлі. Наприклад, у кімнаті Печалі зі стелі звисають лампи-хмарки, а на них – блакитні намистини, що імітують краплі сліз.

Синя кімната Печалі
Фіолетова і жовто-гаряча кімната Тривожності
Червона кімната Гніву
Фіолетова кімната Страху

Щоправда, проживання у ньому забронювати поки що не можна: на сайті сказано, що місць немає.

Комедійний сімейний мультфільм “Думками навиворіт 2” є продовженням однойменного мультфільму, що вийшов у 2015 році. Виробництвом проєкту займається Pixar Animation Studio.

У мультфільмі розповідалося про п’ятьох базових емоцій 12-річної дівчинки Райлі: радість, смуток, страх, гнів і відраза. У сиквелі Райлі стає підлітком і у неї з’являються такі складні емоції, як тривожність, заздрість, сором, конфуз (і починає проявлятись ностальгія).

Мультфільм “Думками навиворіт 2” від анімаційної студії Pixar став найкасовішою стрічкою 2024 року. В Україні після другого вікенду він зібрав 61 035 347 гривень боксофісу та привабив у кінотеатри 398 587 глядачів.

Як розповідало раніше BitukMedia, на Airbnb пропонується в оренду будинок Шрека на болоті. Житло розташоване у Шотландії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі