Субота, 6 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце називається “поплавило”! Американський президент втратив голову через спеку (ВІДЕО)

Важливо

У двометрової воскової статуї 16-го американського президента Авраама Лінкольна від спеки відпала голова. Витвір художника Сенді Вільямса 6-го стояв біля школи в окрузі Колумбія із лютого. Але не витримав екстремальної погоди.

Про це розповідає Washington Post.

Окрім того, що втратив голову, Лінкольн почав загалом розвалюватися на шмаття. Ліва нога відділилася від тіла, а права стопа просто розтеклася.

Статую встановили біля школи Garrison Elementary School  у місті Вашингтон, столиці США на згадку про Громадянську війну в США та її наслідки. За часів війни тут був табір біженців, де перебували колишні поневолені та звільнені афроамериканці.

Статую встановили під величезними деревами, сподіваючись, що вони захистять її від сонця. Але не склалося. Воно й не дивно, температура у Вашингтоні зараз сягає 37 градусів за Цельсієм

Зате американці наробили мемів про президента, який агонічно корчився на сонці.

Кумедно, що восковий Лінкольн плавиться на одному і тому ж місці уже двічі. У вересні минулого року точно у цій локації поставили Лінкольна-свічку. Це була дійсно свічка вагою 1,3 тонни зі 100 гнотами. За кілька днів хтось підпалив більше половини гнотів та втік. Охорони біля статуї не було. Тож Лікольн дуже швидко згорів на роботі, так би мовити.

Щодо нинішньої статуї, то її голову зараз ремонтують. Хоча самій статуї це уже навряд чи допоможе.

Як повідомляло BitukMedia, статуя шекспірівської Джульєтти в італійському місті Верона постраждала від традиції, яку запровадили туристи. Вважають, що потерти груди Джульєтти – це до успіху у стосунках. Тепер у грудях статуї дірка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі