Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Він досить великий”: брифінг Держдепу США перервав … тарган (ВІДЕО)

Важливо

Прес-секретар Державного департаменту США Метью Міллер перервав брифінг з журналістами через величезного таргана. Головний представник Держдепу відповідав на запитання репортера, коли побачив комаху на стіні та сказав про це присутнім.

Про це пише The Hill.

Метью Міллер на мить перервав прес-брифінг, коли помітив таргана, що повзає по стіні біля голови репортера. На записі брифінгу голос за кадром каже, що таргана позбудуться, коли спікер закінчить говорити. “Вибачте, що відволікаюся, але він досить великий”, – додав Міллер, сміючись.

Трохи пізніше Міллер зізнався, що пошкодував про своє рішення повідомити всіх про таргана. “Тепер присутнім буде важко зосередитися на дуже важливих речах, які я маю донести”, — пояснив чоловік, але все ж таки продовжив свою відповідь.

Як повідомляє видання, таргана ліквідували за кілька хвилин: на відео чути звук удару, а потім оплески аудиторії. Міллер сказав, що проблему вирішено.

Майже п’ять років тому був схожий курйоз. Тоді під час прес-конференції Білого дому зі стелі на коліна кореспондента впала миша і спровокувала паніку серед журналістів.

Як розповідало раніше BitukMedia, у мерію мексиканського міста Акапулько вдерлась дика тварина і зірвала засідання міської ради. Просто під час засідання зі стелі впав єнот. Його не витримала стельова панель. Чиновники виглядали наляканими, а користувачі повеселились.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі