Субота, 6 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вигулювати вомбатів і досліджувати паранормальні явища – як екзотичний острів спошукає туристів

Важливо

Австралійський острів Тасманія опублікував перелік із 10 незвичних вакансій, які пропонує тимчасово зайняти туристам. Серед пропозицій – вигулювання вомбатів, дослідження паранормальних явищ та спостереження за зірками. Так влада намагається привабити людей у некурортний зимовий сезон.

Про це розповідає ВВС.

Такі незвичні вакансії для туристів є неоплачуваними. Проте влада компенсує дорогу, харчування та проживання у готелі. Проте у сезон, коли температура опускається до 11 а то й 3 градусів за Цельсієм, для влади важливу втримати хоч якусь відвідуваність.

“Дослідник паранормальних явищ” є добровільною посадою і лише на один день. Працівнику видадуть найсучасніше обладнання “ловця привидів” та відправлять у Willow Court, одному з найстаріших притулків Австралії. Це робота для тих, хто люблять історії і таємниці.

Ще одна посада – “організатор устриць”. Вона полягає у чистці та сортуванні свіжоспійманих устриць. Устриці можна і куштувати – “виключно з метою контролю якості”

Ще є робота та туристичному паровозі, “шепотуном для вина” та вигулювачем вомбатів.

Щоправда, на такі роботи можуть влаштуватися лише дорослі мешканці Австралії. Вони мають пояснити, чому хочуть проміняти свою звичну роботу на таку посаду у 50 словах.

Як повідомляло BitukMedia, валлійська компанія Bardsey Island Trust шукає двох осіб, які мешкатимуть і працюватимуть наглядачами на віддаленому крихітному острові Бардсі (валлійська назва – Енлі). За повір’ям, там знаходиться могила чарівника Мерліна, радника короля Артура. Працівникам платимуть £11.44 за кожну годину перебування на острові.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі