Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли дуже не терпиться – клієнти обвалили рейтинг ресторана, який навіть не відкрився

Важливо

Мешканці американського Нью-Йорка обвалили рейтинг азійського ресторана всесвітньо відомої мережі Din Tai Fung ще до того, як він почав працювати. Люди на стільки втомилися чекати його відкриття, що написали на сторінках у соцмережах гнівні відгуки.

Про це пише New York Post.

Din Tai Fung – це мережа ресторанів, заснована у Тайвані. Він має відкритий на нью-йоркському Бродвеї і стати першим ресторонам мережі на східному узбережжі США.

Проте відкриття постійно відкладають. Планували на весну, а тепер кажуть – буде у липні.

Тож фанати китайських страв типу парових булочок сяолунбао та супу із локшиною прийшли і написали негативні відгуки на ресторан у соцмережах. У Google його рейтинг “одна зірочка”.

“Нас ніхто не обслужив і я не знаю про атмосферу, бо заклад досі не відкрився”, – урвався терпець у когось із користувачів.

“Їжа завжди чудова і атмосфера може бути доброзичлива. Одна лиш проблема – заклад досі не відкритий”, – пише хтось інший.

Як повідомляло BitukMedia, мережа закладів швидкого харчування McDonald’s прибере штучний інтелект із посади адміністратора на МакДрайв у США. Той постійно робив помилки, як-то замовляв клієнтам морозиво із беконом чи виставляв величезні рахунки за курячі нагетси.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі