Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ветеринарка почепила Apple Watch леву на язик – так виміряла його серцебиття під час операції (ВІДЕО)

Важливо

Австралійська ветеринарка Хлоя Бутінг застосувала Apple Watch, аби виміряти серцебиття у лева під час операції. Для цього почепила пристрій тварині на язик. Каже, що використовує Apple Watch навіть для слонів.

Про це повідомляє New York Post.

Хлоя, яка веде сторінку jungle_doctor у Instagram виклала відео, де лев спить під наркозом, а до його язика приєднаний смарт-годинник, який вимірює частоту серцевих скорочень.

“Не знаю, що на цьому відео більш вражає – хропіння чи те, що Apple Watch, як з’ясувалося, може вимірювати частосу серцебиття у лева”, – написала лікарка в описі до відео.

Фото: jungle_doctor

Хлоя розповіла, що більшість моніторів розраховані на менших тварин. А Apple Watch вона застосовує навіть для слонів – чіпляє пристрій на вухо.

Смарт-годинник допомагає також “у полях”, коли немає можливості підключити тварину до монітора, розповіла ветеринарка.

Загалом же, Хлої часто доводиться вигадувати нове застосування звичним речам для порятунку тварин. Наприклад, для перенесення коали вона використовувала кошик для білизни (на фото).

Раніше BitukMedia писало, що американські зоозахисники із Центру дикої природи у Річмонді, штат Вірджинія, показали, як їх виконавча директорка Мелісса Стенлі годує лисеня. Для цього вона вдягає маску лисиці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі