Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Підказав собака: чоловік сів за кермо не своєї машини (ВІДЕО)

Важливо

Вінсента Сепеда, житель округу Раваллі, що у штаті Монтана, зрозумів, що опинився не в своїй машині. Але це сталось тільки після того, як він помітив на задньому сидінні чужого собаку.

Про це розповідає People.

Американець заїхав по піцу на червоному кросовері. А потім сів, як йому здалося, в свій автомобіль. Ключ був у салоні, тому він без проблем завів автівку та рушив додому.

На записаному чоловіком відео видно, як він повертається на цій машині на парковку і встає поряд з автомобілем тієї ж моделі і такого самого кольору.

“Це моя машина, — каже Вінсент, вказуючи на сусідній автомобіль пальцем. — Ось чому не потрібно залишати ключі у машині”. Він додав, що “сильно злякався”, коли побачив у салоні собаку.

Наприкінці кліпу видно, як Сепеда сідає у власний автомобіль і каже глядачам: “Не залишайте свій брелок у своєму автомобілі”.

Але зрештою все закінчилося добре. Після того, як кліп Вінсента завірусився у Мережі, він отримав можливість познайомитись з собакою Флетчером та його власницею Сінті, і вони разом посміялись з пригоди.

“Подруга зв’язалася зі мною, щоб повідомити, що вона знає власника іншої машини»”, —розповів Сепеда в наступному ролику.

“Флетчер, це твоє місце?” — запитує він пса, який сидить позаду машини під час іншої частини відео. “Він просто хотів твою піцу”, — пожартувала Сінті наприкінці ролику.

Як розповідало раніше BitukMedia, у місті Спрінгфілд, штат Колорадо,  нетверезий водій намагався переконати поліцейських у тому, що не він, а його собака перевищив швидкість при керуванні автомобілем. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі