Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Антоніо Лукіч та творці “Мавки” випустять мультфільм “Наша файта” про події під час війни

Важливо

Творці “Мавки” студія Animagrad та режисер Антоніо Лукіч анонсували роботу над мультфільмом “Наша файта”. Лукіч стане креативним продюсером нового проєкту, який буде орієнтований на підлітків та дорослих.

Про це повідомляє Forbes з посиланням на пресслужбу Film.ua.

“Зворушлива та іронічна комедія, що вдало поєднує контрасти, якими наповнене наше сьогодення. Жанрова історія з вільним духом і гумором на межі, у підґрунті якої лежить справжня притча”, – йдеться у повідомленні Film.ua.

За сюжетом анімаційної стрічки, 30-річний працівник заправки Сергій Пунько помирає, але отримує другий шанс на життя від вищих сил: для цього він має знайти людину, якій не байдужий. Пошуки приводять героя на фронт, у підрозділ “Чопські пірати”, що складається з колишніх закарпатських контрабандистів.

“Це має бути справжній хіт”– каже про нову стрічку Антоніо Лукіч. Генеральна продюсерка стрічки “Наша файта” Ганна Єлісєєва (“Перші дні”, “Мавка. Лісова пісня”) впевнена, що мультфільм буде цікавим для європейської аудиторії.

Комедійний проєкт Animagrad створює у співпраці з німецькою анімаційною компанією Telescop Animation. Виробництвом мультфільму керують творці “Мавки” режисер Костянтин Федоров та художник-постановник Крістіан Коскінен. Ідея мультфільму “Наша файта” належить закарпатським авторам Михайлу Карпенку, Івану Боню, Павлу Мандзічу та Ервіну Німцю. Ще у 2013 році Карпенко та Мандзіч запустили однойменний YouTube-серіал у стилі американських “Футурами” та “Грифінів”, який зібрав майже 2,5 млн переглядів за п’ять серій.

Попередній мультфільм студії Animagrad та Film.ua Group “Мавка. Лісова пісня”, який вийшов на екрани у травні 2023 року, став найкасовішою українською анімаційною стрічкою часів незалежності. 

Режисер Антоніо Лукіч відомий своєю трагікомедією “Люксембург, Люксембург”. 2023 року картина потрапила до десятки найкасовіших українських фільмів, зібравши понад 34 мільйони гривень у бокс-офісі. Кінодіяч також зняв найпопулярніший в Україні фільм “Мої думки тихі”.

Як розповідало раніше BitukMedia, команда українського горору “Конотопська відьма” оголосила дату майбутньої прем’єри. Перший фільм з лінійки жахів від медіагрупи FILM.UA, у центрі яких героїні з міфологічним бекграундом, які борються зі злом на тлі поточних подій, демонструватимуть у кінотеатрах з 22 серпня – до Дня Незалежності України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі