Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка “воскресла” у похоронному бюро через 2 години після констатації смерті

Важливо

У США працівники похоронного бюро виявили дихання у 74-річної жінки – лише за дві години до того її визнали мертвою. Смерть констатували у будинку для людей похилого віку, де вона проживала.

Працівники похоронного борю виявили, що жінка дихає, коли перекладали її тіло на стіл, пишуть The Washington Post та CNN.

Вони одразу ж провели серцево-легеневу реанімацію і звернулися до служби екстренної допомоги. Медичні працівники доставили стареньку до місцевої лікарні, де їй надали необхідну допомогу.

“Це дуже незвичайний випадок. Я працюю в поліції уже 31 рік і досі нічого подібного не бачив”, – сказав заступник старшого шерифа округу Ланкастер Бен Хучін.

Померлою жінку оголосили співробітники будинку для літніх людей. Вони кажуть, що до того за її станом здоров’я протягом семи днів спостерігав лікар, який надавав паліативну допомогу.

Представники закладу в коментарі The Washington Post зауважили, що “смерть” жінки “мала передбачуваний вигляд”.

За словами заступника старшого шерифа, правоохоронці розпочали розслідування випадку, однак поки не виявили злочинних намірів з боку співробітників закладу.

Незважаючи на те, що такі інциденти трапляються вкрай рідко, нещодавно кількох людей помилково оголосили мертвими. Минулого року в Айові жінка, яку оголосили мертвою і поклали в мішок для трупів, пізніше прокинулася в похоронному бюро; її хоспіс був оштрафований на 10 тис. доларів за те, що помилково констатував смерть. А у 2022 році двох пожежників з Денвера (Колорадо) притягнули до дисциплінарної відповідальності за те, що вони не перевірили жінку, яку офіцер поліції оголосив мертвою — насправді вона була живою.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Таїланді 49-річна жінка на ім’я Чатафон опритомніла дорогою на власний похорон. Сім’я “небіжчиці” наслідувала буддійські традиції і в день “смерті” почала готуватися до церемонії. У родини є своє пояснення, чому так сталось.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі