П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прикордонники на Харківщині врятували кота, якого покинули господарі

Важливо

В одному з сіл Харківської області, де зараз тривають бої, українські прикордонники прихистили кота. Кажуть, тварину покинули господарі. Один з прикордонників пообіцяв забрати згодом тварину до себе додому.

Про це розповіли у Держприкордонслужбі.

“Цього кота наші воїни знайшли покинутим в одному із сіл у Харківській області. Забрали. Турбуються про нього. Назвали Джо. Тож кіт Джо тепер живе з одним із прикордонників на харківських позиціях. Захисник каже, що тепер вони разом до кінця. Коли переможемо – обов’язково забере кота із собою додому”, – йдеться у повідомленні.

Фото – Олександр Єрмаков

Волонтери та військові мало не щодня рятують та евакуйовують тварин із “гарячих” точок України.

Днями українські військові знайшли самотнього собаку на місці, що колись було його домівкою у Лимані. “Він залишився сам, після чергового обстрілу не полишає свій дім – охороняє руїни”, – йдеться у повідомленні бійців 4-ї окремої танкової бригади.

Раніше BitukMedia розповідало про зооволонтерку Марина Шажко, яка 10 років рятувала безпритульних тварин у Бахмуті на Донеччині. Із початком повномасштабної війни вивезла їх на Дніпропетровщину. Тепер отримала Всеукраїнську зоозахисну премію від UAnimals.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі