Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кілька сотень тисяч кубиків: жінка збирає з Lego собачі будки для вихованців (ВІДЕО)

Важливо

40-річна жінка з Канади будує з Lego будиночки для своїх собак, в яких за бажання може поміститися і людина. Висота однієї з будок сягає майже 2 метрів. Лоретта Квінсі захоплюється Lego семи років – тоді їй подарували перший набір.

Про це розповідає Fox News.

За життя Лоретта зібрала, як припускає, кілька сотень тисяч різних деталей Lego. Каже, що її колекція настільки величезна, що підрахувати всі деталі вона не може. І з кожним роком наборів тільки більшає: зазвичай на Різдво жінка отримує одну або дві нові коробки Lego. Зізнається, що зберігає їх у шафах по всьому будинку у канадській провінції Саскачеван.

Але нещодавно захоплення перейшло на новий рівень: жінка вирішила будувати з конструктора будки для своїх собак Оззі та Бейлі.

На один великий будинок для вихованця Лоретта витрачає близько трьох тижнів, за умови 3-4 годин щоденної роботи. Причому за останні кілька років такі будки вона збирала щонайменше десять разів. Для роботи навіть має окрему кімнату в будинку — їдальню, якою жінка не користується за призначенням.

Лоретта Квінсі – мама трьох дітей. Нині всі вони вже дорослі, її наймолодшій дитині — 15. “Я завжди хотіла будувати споруди, в які помістилися б мої діти, але в якийсь момент вирішила зробити будиночок для мого першого пса Оззі, і йому дуже сподобалося”, – каже Лоретта.

Найбільша споруда з Lego, яку жінка будувала для вихованців, — будка заввишки майже два метри. Причому після того, як конструкція готова, Лоретта її розбирає, а потім з тих самих деталей збирає трохи іншу версію. За останні роки зібрала-розібрала вже 10 таких великих споруд.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США продали шматочок конструктора LEGO, зроблений із чистого золота вагою 14 каратів. Його знайшли працівники комісійного магазину Goodwill, перебираючи товар у місті Дюбуа штату Пенсільванія. Спочатку його оцінювали у $15. Але тепер це найдорожчий шматочок LEGO у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі