Субота, 6 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Проїхала під капотом – гадюка зі Львова дісталася столиці (ВІДЕО)

Важливо

Водій, який приїхав зі Львова до Києва, здивовано знайшов під капотом авто гадюку. Чоловік викликав волонтерів, тож рептилія опинилася у безпечному місці.

Про це розповідає Kyiv Animal Rescue Group у Facebook.

“В якому місці “безквиткова пасажирка” підсіла в машину, що прямувала зі Львова до Києва, залишилось загадкою. Ціль подорожі теж.Коли власник машини, приїхавши в столицю, відчинив капот – пані Гадюка чемно спитала “Це вже кінцева зупинка?””, – жартують зоорятувальники.

Якщо ж тварина “підсіла” в авто у Львові, то вона здійснила подорож у близько 540 км.

На щастя, власник авто зателефонував активістам. Ти забрали змію та відвезли її у безпечне місце. На відео видно, як волонтер у спеціальних товстих рукавичках бере гадюку за шию.

Приїхали, поговорили, порозумілись. Пані Гадюка зголосилась поїхати жити в місце, де ні їй, ні людям ніц не загрожуватиме, а водій, побачивши результати перемовин, полегшено зітхнув – не кожного дня возить таких пасажирів”, – жартують зоозахисники.

Як повідомляло BitukMedia, хмельницькі патрульні виявили кошеня у “нутрощах” автомобіля, коли зупинили водія, аби залучити його як свідка. Під час спілкування з-під капота авто вони несподівано почули нявкання.  

.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі