Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Надійний сховок: чоловіку повернули гаманець, який він загубив 33 роки тому (ВІДЕО)

Важливо

Мешканцю канадського міста Комокс Нікі Чоудхурі повернули гаманець, який він загубив у 1991 році. У гаманці лежали всі основні документи чоловіка – свідоцтво про народження, карти постійного резидента та соціального страхування.

Про це повідомляє CTV News.

В один з днів понад три десятка років тому Нік вирішив порибалити не як завжди, на пірсі, а біля хвилелому, біля пристані для яхт. Але підібратися до нього по каменям було важко, тому канадець вирішив залишити свій гаманець між бритами.

“Я вибрав те, що, на мою думку, було ідеальним сховком, щоби покласти туди свій гаманець. Я пішов би на рибалку, а потім забрав би”, — поділився Нік.

З рибалкою того дня не склалось, і за кілька годин чоловік зібрався додому. Але дорогою назад свій гаманець не знайшов. “У мене там було все. Усі необхідні документи були саме там. Тому це була величезна втрата”, – згадує Нік. Зокрема, у гаманці лежали свідоцтво про народження, а також карти постійного резидента та соціального страхування. Чи були в ньому гроші, Чоудхурі не згадує.

У результаті портмоне знайшлося лише через 33 роки, коли на цьому місці вирішив порибалити 14-річний Джеймі Лі. Друг щось впустив між каменями і попросив його пошукати, тоді хлопець і натрапив на гаманець.

Крім протермінованих ще у XX столітті документів, там лежали і картки з відеомагазину. Знайти власника хлопці змогли завдяки пошуку в інтернеті.

А потім Білл, батько Джеймі, відвіз гаманець Ніку до сусіднього міста, де він тепер живе. Ба більше, чоловіки потоваришували і домовилися якось разом сходити на рибалку.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США чоловік знайшов у бруді обручку з діамантом і повернув її власниці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі