Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подорожі змінюють зайчиків – Укрзалізниця подарувала хлопчику іграшку замість загубленої

Важливо

Мешканка Запоріжжя Наталя Красота розповіла у Facebook зворушливу історію. Її син Ярослав загубив у потязі “Камʼянець-Подільський -Львів” улюбленого іграшкового зайчика. В Укрзалізниці іграшку не знайшли, але подарували хлопчику трохи іншу. У супровідній листівці написали, що подорожі змінюють зайчиків.

Про це жінка розповіла на своїй сторінці.

“Іхали поїздом 140 (Камʼянець-Подільський- Львів), вагон 31. Там була шикарна провідниця, дуже чуйна і гарна. Проблема в тому, що малий забув там улюбленого зайця. Дуже засмучений сидить, переживає”, – написала жінка 19 травня.

Вона тегнула різних знайомих, в тому числі і Олександра Рудоманова, відомого активіста, а нині військового.

Жінці радили підійти до того ж потяга, в Укрзалізниці зв’язалися зі старшим провідником, але іграшку так і не знайшли.

23 травня Наталя написала, що Укрзалізниця надіслала Ярославу іншу іграшку. Вона трохи відрізняється від загубленої. Але залізничники пояснили у листівці, що зайчик багато подорожував і тому змінився”.

“Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава і розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків – і поготів. Але всі зміни на краще. Тримай міцно тих, кого любиш!” – написали залізничники.

“Я щиро рада, що ми загубили того зайця. Він конвертувався в щось набагато більше і потужніше. Це однозначно вартувало того”, – прокоментувала Наталя.

Як повідомляло BitukMedia, у Хмельницькому психологи із “Кімнати терапії іграшкою” передали місцевим копам м’яких ведмедиків. Іграшки допоможуть правоохоронцям знайти контакт із дитиною, яка страждає від сімейного насилля. Це перший подібний проєкт в Україні.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі