П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік обмастив голову піною для бриття і кидав у стіну пластмасові кульки. Не питайте 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Важливо

Є такий рекорд Гіннеса – кількість кульок для пін-понгу, які вчепилися на обмащену піною для бриття голову за 30 сек. Зазвичай у ньому беруть участь двоє. Однак “серійний рекордсмен” із США Девід Раш вирішив зробити все самотужки. Тож кидав кульки у стіну так, щоб вони налипли на піну на голові. Можливо, це краще бачити.

Про рекордсмена розповідає UPI.

Рекорд став для Девіда 171-м. Загалом же він планує встановити їх 181 і стати людиною із найбільшою кількістю титулів на Землі.

Раніше чоловік кілька разів встановлював рекорд із кульками для настільного тенісу і піною. Але робив це удвох. Тепер же вирішив спробувати сам.

У Книзі рекордів Гіннеса сказала, що зарахують ті кульки, які ударяться об стіну, відіб’ються, і Девід спіймає їх головою у піні.

Хоч і рекорд і видається жартівливим, чоловікові він дався нелегко. На голові треба було зробити спеціальний “капелюх” із піни, схожий на ковпак кухаря. А кульки треба було кидати із чітко визначеною швидкістю і силою, щоб вони не відлітали від голова, а застрягали у піні.

Раш спіймав 14 кульок. Тепер він має той же рекорд, що й інший дивак – Рональд Сарчан із Каліфорнії.

Як повідомляло BitukMedia, раніше Раш випив 1 л лимонного соку через пластикову соломинку за 13,64 сек. Це стало його 165-м титулом, але він позначився на його здоров’ї.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі