Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дуже актуально – ШІ буде пом’якшувати висловлювання розгніваних клієнтів

Важливо

Найбільша японська компанія із телефонії SoftBank Corp планує створити для кол-центрів нейронну мережу, яка буде пом’якшувати різкі висловлювання незадоволених клієнтів. Тож життя операторів стане трішки спокійнішим.

Про це розповідає Business Insider.

Зараз компанія тестує нейронну мережу у себе та серед деяких клієнтів. Повноцінно запустити продукт на ринок планують у 2026-му.

“Ми працюємо над розробкою рішення, яке зможе надавати голосу клієнта спокійний розмовний тон і передавати його нашим працівникам за допомогою технологій розпізнавання емоцій та обробки голосу на основі штучного інтелекту”, – повідомили в SoftBank.

“За допомогою цього засобу ми прагнемо підтримувати добрі стосунки з клієнтами через ефективне спілкування, і при цьому забезпечити психологічне благополуччя наших працівників”, – кажуть у компанії.

Ну, відзначають журналісти, принаймні для працівників кол-центрів це ще одна хороша новина. Отже їх не звільнять і не замінять програмами типу Chat GPT. Принаймні, поки що.

Як розповідало BitukMedia, у 62-річної жінки Даян Белон діагностували найсмертоносніший у світі вид раку на багато років вперед завдяки аналізу крові за допомогою ШІ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі