Site icon Bituk Media

Мріяла з 16 років: новою пивною королевою стала футболістка

Фото - Bayerische Bierkönigin

У Німеччині Асоціація баварських броварів обрала нову пивну королеву. Титул здобула 22-річна Ліннея Клеє з Енсдорфа. Вона здобула перемогу над 52 претендентками з усієї Баварії та чотирма іншими фіналістками.

Про це повідомляє портал Merkur.

Переможниця не лише любить хмільний напій, а й сама варить його: стати броваркою їй порадив батько. Крім того, дівчина грає у футбол. Вона – півзахисниця у місцевій аматорській команді. Цього сезону їй поки не вдалося забити жодного голу.

Дівчина знає німецьку, англійську та французьку мови, а також вільно розмовляє фінською: її мати родом з Фінляндії. У відеопрезентації Клеї зізналася, що мріяла стати пивною королевою Баварії з 16 років. Для неї цей пінний напій асоціюється зі свободою. Її найулюбленіший різновид пива — пшеничне.

Асоціація баварських броварів обирає пивну королеву вже 15 років. Переможницю визначають журі та шляхом онлайн-голосування. Титул на рік може заслужити будь-яка дівчина, яка розуміється на сортах пива та процесах пивоваріння.

Фото – Bayerische Bierkönigin

Як розповідало раніше BitukMedia, американські сиророби та пивовари зі штату Орегон об’єдналися, аби створити пиво із сиром із “блакитною” пліснявою. Кажуть, ідею важко було “продати” навіть своїм працівникам.