Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли конче треба освіжитись: ведмідь вдерся на подвірʼя і вкрав кавун (ВІДЕО)

Важливо

Голодний ведмідь проник у гараж маєтку родини в місті Ла-Каньяда-Флінтрідж, штат Каліфорнія. Відкривши холодильник, лісовий гість спокусився на кавун.

Кадри публікує ABC7.

Хазяїн будинку Кріс Йе та його діти стали свідками того, як хижак відкрив холодильник, оглянув його вміст і поцупив звідти половину кавуна. Після крадіжки ведмідь вирушив на заднє подвір’я, щоб поласувати здобиччю, а потім втік назад у гори. Постраждалих немає.

Родина живе приблизно за два квартали на північ від бульвару Футхілл, але кажуть, що ніколи не бачила ведмедя так близько.

Як пояснюють експерти з дикої природи, для весни такі випадки характерні: ведмеді виходять із зимової сплячки й в пошуках їжі часто забредають до житлових кварталів.

Подібні інциденти нерідко трапляються у різних регіонах США. Як розповідало раніше BitukMedia, у квітні родина клишоногих пробралася на заднє подвір’я вілли в Південній Каліфорнії. Мама-ведмедиця навіть встигла скупатися в басейні.

А в жовтні минулого року мама-ведмедиця та двоє ведмежат набилися у мінівен та замкнулися там. Поліції довелося використовувати мотузку, аби звільнити розбишак.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі