Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин і дістали хвилю хейту (ВІДЕО)

Важливо

Зоозахисники з організації UAnimals випустили анонс першого порносайту для котів. В такий спосіб активісти намагаються привернути увагу до проблеми безконтрольного розмноження тварин й закликають до стерилізації чотирилапих.

Жартівливе відео опублікували в Instagram акаунтах UAnimals та двох вкторів дубляжу “котячих порнороликів. Ними стали ведучий і співак Володимир Дантес, а також українська порноакторка Юлія Сенюк, відома під псевдонімом Джозефіна Джексон.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений UAnimals (@uanimals.official)

У дописі від відео зоозахисники взялися міркувати на тему того, чи потрібні котам “гаряченькі відео” та чи мріють вони “знайти пару на все життя, народити кошенят і відчути радість батьківства”.

Натомість вони наголосили, що коти – не мають безконтрольно розмножуватися без шансу на життя; не мають помирати без прихистку та людської турботи; не повинні гинути в прифронтових областях.

У коментарі для “УП. Життя” співробітниця організації Руслана Ходжаєва зазначила, що завдяки “порносайту для котів” зоозахисники хотіли висвітлити помилкове уявлення людей про інтимне життя пухнастиків.

“Люди сприймають тварин через призму власного досвіду. Наприклад, що материнство приносить щастя, що воно є природним, що тварини свідомо отримують сексуальне задоволення від процесу спарювання. Насправді ж це помилкові твердження. Тварини не відчувають радості материнства та трепету очікування. Ними керують інстинкти”, – зазначила Руслана Ходжаєва.

Вона нагадала про безкоштовну програму стерилізації від організації. Залишити заявку можна тут.

Креатив UAnimals оцінили далеко не всі. Отримавши шквал негативних коментарів, організація написали під відео, що його потрібно додивитися до кінця. Адже склалось враження, ніби чимало людей всерйоз сприйняли, що зоозахисники дійсно запускають порно для котів.

Негативних коментарів чимало. От деякі з них: “вибачте, це огидно та недоречно”, “у вас крінж за крінжем, не розумію, що у вас трапилось, але це жесть. Час з вами прощатись”, “типу класна справа. Але популяризація порно всеодно між рядків”, “незалежно від проблеми, привертати увагу таким кринджем — це просто низько”.

Володимир Дантес із гумором відповів на критичні коментарі: “А що огидного я так і не зрозумів. Це все нова зачіска моя((( чи колір худі Юлі все ж таки? Ааа!!! Це жахливий і образливий блюр!!! Так, я підтримую всі негативні коментарі. Для подальшого обговорення цієї проблеми запрошую всіх до церкви”.

Але є й ті, хто зрозумів основний посил ролика – показати недолугість порівняння сексу тварин із сексом людей. Серед схвальних коментарів під дописом –  “гарний задум”, “крутий і незвичний спосіб привернути увагу”, “це геніально”, “організаторам бажаю терпіння та витримки, те, що ви робите – надзвичайно важливо” тощо.

Справедливості заради, варто вказати, що кількість переглядів цього ролика в Instagram UAnimals та коментарів під ним в рази перевищує звичайні показники для акаунта зоозахисників. А отже, наробити галасу у соцмережах вдалось. Сподіваємось, вдасться і донати зібрати.

Як розповідало раніше BitukMedia, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре закликала українців не палити суху траву та сміття, але цього разу – у креативній формі. Нове попередження для паліїв трави надзвичайники опублікували в Instagram.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі