Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Запустили подкаст, де українські діти розповідають про життя та мрії під час війни

Важливо

Український благодійний проєкт Behind Blue Eyes запустив подкаст, де діти будуть розповідати про своє життя в умовах війни. Він був записаний під час  експедицій до прифтонтових та деокупованих сіл Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей впродовж 2023 року.

Про це повідомляє Дівоче.Медіа.

“У цьому подкасті ми розмовляємо з дітьми у звичному для них середовищі. Ми розкладали нашу студію у них вдома, на подвір’ї, на майданчику, далі вмикали запис і просто слухали та надихалися їхніми думками”, , — розповів співзасновник проєкту Behind Blue Eyes Артем Скороходько.

“Ми не ставили собі за мету бути професійними документалістами. Просто хотіли дати дітям змогу висловитися та порефлексувати, адже їхні думки заслуговують на час і увагу; а ще, здається, вони дуже кайфонули від цього процесу”, – каже він.

Перший епізод подкасту був записаний навесні 2023 року в селі Чорнобаївка Херсонської області. Героями та героїнями епізоду стали Віка (9 років), Георгій (12 років), Вероніка (8 років), Назар (10 років) та Костянтин Олегович (10 років). Діти поділилися своїми улюбленими заняттями та мріями. Також дітей попросили порефлексувати на тему природи.

Окрім YouTube The Blue Eyed Podcast вже доступний на платформах SpotifyApple PodcastMegogo.

Як повідомляло раніше BitukMedia, медіакомпанія “Суспільне мовлення” випустила десять аудіоказок у межах проєкту “Казки на ніч”. Це третя серія проєкту, до якої долучилися акторки Ірма Вітовська та Наталя Сумська і ще ряд журналістів та письменників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі