Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Одного разу у Флориді”: алігатор вдерся до будинку жінки (ВІДЕО)

Важливо

У місті Веніс (штат Флорида) алігатор завдовжки майже 2,5 метра пробрався до будинку місцевої мешканки на ім’я Мері Холленбек. Тварина змогла подолати двері з магнітним замком і попрямувала на кухню.

Про це повідомляє Fox.

Жінка почула стукіт у вхідні двері і вирішила, що хтось переплутав її будинок з житлом сусідів. “Я встала з дивану і підійшла до дверей, була готова сказати: “Ви помилилися””, – поділилася Мері.

Але, вже підходячи до дверей, американка помітила на кухні великого алігатора. Налякана жінка викликала рятувальників, які і винесли тварину з будинку.

З’ясувалося, що алігатор вийшов із ставка, розташованого через дорогу від будинку Мері. Аби опинитись у будівлі, йому довелося не лише пройти кілька метрів, а й подолати магнітний замок вхідних дверей.

Наразі тварину перевели на спеціальну ферму для алігаторів.

Як розповідало раніше BitukMedia, триметрового алігатора із міста Темпл-Террас у Флориді примусово вивезли із покинутого заводу Coca-Cola і посадили на дієту. Рептилія оселилася у ставку-відстійнику підприємства. Місцеві розгодували його шинкою, і тепер тварина важить понад 181,5 кг.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі